Over ons

Handels –en Incassobureau

Twenthestad B.V.

J.J. (Jaap) Egberink. Thuis in de financiële wereld en planner van kantoornetwerken in de ruimste zin des woords. Jaap Egberink is meer dan 32 jaar bekend met financiële zaken zoals financieringen, hypotheken, financial leaseproducten en het bouwen van concepten voor banken en verzekeraars.

Daarnaast heeft hij altijd het bedrijf Handels- en Incassobureau Mercurius behouden, ooit door zijn vader opgericht in de jaren vijftig uit de vorige eeuw. Jaap heeft zijn bedrijven altijd een solide plek gegeven in het Twentse land alwaar hij zijn dienstverlening verricht. Als echte Tukker is dat aan hem wel toevertrouwd. Hij kent als geen ander de mentaliteit van deze streek en voelt zich daarin als een vis in het water.Omdat de markt in beweging blijft en ook de wensen van de consument zijn veranderd hebben we besloten de uitbreiding van ons dienstenpakket vergezeld te laten gaan van een nieuwe naam: Handels – en Incassobureau Twenthestad B.V.

Daarnaast is ook ons te voeren logo veranderd: niet langer de helm van Mercurius, maar de arend die zich op zijn prooi stort. Deze arend dient als metafoor voor de manier waarop we als bedrijf werken: met een scherpe blik ( visie ) naar de dingen kijken en doelgericht en resultaatgericht te werk gaan!! Vandaar onze lijfspreuk “Gegarandeerd Succes”.

Wij verzorgen een nieuwe manier van incasseren of het behandelen van een aanmaning die u heeft ontvangen. U kunt ons eenvoudig opdracht geven onderaan deze pagina, of klik op "meer info" als u eerst meer over ons te weten wilt komen.

Zijn advisering wordt niet alleen gekenmerkt door zijn uitstekende zakelijke know-how, maar ook door inzicht en helderheid waarbij de menselijke maat centraal staat. Joël heeft ook interesse voor zijn werk na 17:00 uur en is ten alle tijde genegen zich ook dan volledig in te spannen om de klant bovenaan te stellen en indien nodig hiervoor zijn eigen agenda te wijzigen. Evident is dat de werkzaamheden van Joël zich met vooral op het terrein van de financial leaseproducten afspelen.

Overige medewerkers Handels –en Incassobureau Twenthestad B.V. beschikt over een aantal medewerkers welke fulltime of op oproepbasis werkzaam zijn. Dit betreffen mensen die hoog opgeleid zijn en experts zijn in alle aspecten van het zakendoen, notariële e/o juridische diensten. Daarnaast beschikken wij over mensen die kundig zijn in het voeren van gesprekken en die in staat zijn conflicten middels een gesprek op te lossen waardoor vele trajecten van incasso e/o andere rechtswegen achterwege kunnen blijven.

Sterke eigenschappen:

  • Zijn advisering wordt niet alleen gekenmerkt door zijn uitstekende.
  • Maar ook door inzicht en helderheid waarbij de menselijke maat centraal staat.
  • Joël heeft ook interesse voor zijn werk na 17:00 uur en is ten alle tijde genegen.
  • Dan volledig in te spannen om de klant bovenaan te stellen en indien nodig hiervoor zijn eigen agenda te wijzigen.
  • Evident is dat de werkzaamheden van Joël zich met vooral op het terrein van de financial leaseproducten afspelen.
  • Door een gedegen vastlegging van zaken hebben wij als Handels–en Incassobureau Twenthestad B.V.