Debiteurenbeheer

Ziet u door het bomen het bos niet meer? Wij nemen dat graag van u over zodat u zich kunt blijven focussen op waar u goed in bent: het geven van service, het verkopen van uw producten of het organiseren van uw dienstverlening. In alle gevallen zult u naar achteren kunnen leunen als het aankomt op het incasseren van uw facturen. Dankzij onze unieke facturensysteem is het voor zowel u als de klant eenvoudig na te gaan wanneer de laatste betaaldag is.

We gaan altijd klantgericht en vriendelijk te werk, zelfs met uw eigen naam en/of telefoonnummer. Onderschat een goede debiteurenbeheer niet, want het kan soms zelfs leiden tot het weglopen van klanten, en dat is het laatste dat u wilt. Klanten iets verkopen is wellicht erg simpel, maar de klant uiteindelijk laten betalen kan soms wat moeilijker zijn.

Met Twenthestad op de achtergrond weet u zeker dat uw facturen op tijd betaald zullen worden en hebben we in korte tijd door welke klanten meer aandacht nodig hebben en bij welke klanten 'het wel goed zit'. We vinden het vooral belangrijk dat ons werk gegarandeerd succes oplevert en dat we ons geld waard zijn. Daarom is het voor u handig om met een simpel overzicht te zien hoeveel we voor u doen, en ook hoe snel we voor u incasseren.