Incasso

Bij het aangaan van een incasso procedure nemen we elke opdracht erg serieus. Met een succesratio van 98% bewijzen we daarmee ook hoe serieus we omgaan met de opdracht die u bij ons aanbiedt. Voordat we voor u aan het werk gaan zijn de kosten duidelijk en weet u ook of we de zaak wel of niet aannemen.

We proberen altijd binnen een aannemelijke tijd een inhoudelijke reactie te krijgen van de debiteur. Wanneer deze bijvoorbeeld een goede reden of klacht heeft om niet te betalen, dan zullen we met onze opdrachtgever overleg voeren voor een minnelijke oplossing. Als er sprake is van niet willen betalen zonder enige reden zullen we niet schromen om verdere stappen te ondernemen.

Soms is het nodig om grovere stappen te ondernemen, zoals het inschakelen van een gerechtsdeurwaarder of een advocaat. Ook dan bent u bij Twenthestad bij het juiste adres aangezien we samenwerken met zowel GGN Gerechtsdeurwaarders als Hammerstein Advocaten. Een incasso opdracht kunt u eenvoudig onderaan deze pagina uploaden via onze website. Wij zullen daarna z.s.m. contact met u opnemen. Succes gegarandeerd!