Juridisch

Bij Twenthestad B.V. vinden we het hoofdzaak dat de belangen van onze klanten voorop staan en dat de kwaliteit en belangen van de cliënten met prioriteit worden behandeld. Na het inlezen van een zaak komen we met een helder bericht: we gaan door, of we gaan niet door. Als we door gaan zal dit altijd gericht zijn op een oplossing en zullen we ook net zo helder onze aanpak voorleggen aan de klant.

Een belangrijke samenwerking hebben wij met Hammerstein Advocaten B.V. te Amsterdam welke ons kan adviseren bij het behandelen van juridische zaken. Dankzij ons netwerk in deze wereld kunnen we vaak professionals consulteren zonder dat u de prijzen hoeft te betalen voor deze professionals en ligt ons succesratio net zo hoog.

De specialiteiten van Twenthestad B.V. bevinden zich op juridisch vlak vooral in de voor gerechtelijke procedures en in het voorkomen van een (langdurige) rechtsgang. Toch, als we het idee hebben dat de tegenpartij te veel eist, schromen we zeker niet om de gang naar de rechter voort te zetten als een oplossing te lang op zich laat wachten of als er onredelijke eisen worden gesteld.